Møre

Møre

Pensjonisttur til Turnhytta avlyst i år

Det har vore treff ved Turnytta kvar haust, men i år vert det ikkje noko av. Foto: A. Langvatn

Den årlege pensjonistturen til Turnhytta vert avlyst i år. Vegen opp mot turterrenget og hytta er under arbeid og vil ikkje bli ferdig før i november.

Møre
Møre

Publisert:

- Det er veldig dumt at vi må avlyse, spesielt for pensjonistane sidan dette brukar å vere eit årleg høgdepunkt for mange, seier Gunnar Botn i Røde Kors Omsorg.

Ser fram til ny tur neste år

Kvar september inviterer Turnhytta ved Dinglevatnet til eldretreff med mat og program på hytta. Det har vore veldig populært og fleire titals personar er med kvart år. Dei fleste som tek turen har vore aktive i VTI-miljøet i yngre år og har brukt hytta mykje i den samanheng. Då er det kjekt å kunne få treffast og mimre tilbake saman med andre gamle medlemmar.

- Det er eit kjekt arrangement, så det er veldig synd at vi må avlyse i år, seier Botn. Håmyrvegen vert etter planane ikkje ferdig til bruk før i midten av. november. Teknisk sjef Rune Totland orienterte om framdrifta til prosjektet på kommunestyre 19. september.

- Vegen bort til parkeringsplassen og sjølve parkeringsplassen ved bommen skal stå ferdig 10.november, men brua i andre delen av feltet vil stå klart til jul.

Det er heller ikkje mogleg å arrangere tur til Turnhytta i november.

- Det vert for mørkt og kaldt der oppe så seint på hausten, men vi ser fram til å invitere til treff neste år og håpar mange vil ta turen då, seier Botn.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...