Møre

Møre

Overfallet i Halkjelsgata:

Politiet ynskjer framleis tips

Foto: Tore Aarflot

Måndag ettermiddag har politiet sendt ut ei pressemelding der dei oppmodar publikum til å framleis kome med tips om overfallet som skjedde i Halkjelsgata i Volda sentrum natt til søndag.

Møre
Møre

Publisert:

Sist oppdatert: 04.12.2017 kl 16:31

Politiet ynskjer framleis å kome i kontakt med personar som har vore i Halkjelsgata i Volda sentrum natt til søndag.

- Politiet er spesielt interessert i tips om ein person som hadde på seg mørk caps, mørk jakke og lys bukse, seier etterforskingsleiar Grete Hjelle ved Møre og Romsdal politidistrikt.

- I tillegg kan vi opplyse av han var liten av vekst og mørkhuda. Mannen vart observert springande i retning området ved torget.

Grov kroppskrenking

Politiet ynskte først tips som gjaldt tidsrommet mellom 02.30 og 03.10 natt til søndag, men har no utvida tidsrommet til å gjelde tida mellom 02.00 og 03.30.

Politiet etterforskar den grove kroppskrenkinga breitt, og lensmann Guttorm Hagen seier at politiet jobba iherdig heile søndag og det vart mellom anna utført taktisk etterforsking og kriminaltekniske undersøkingar.

Lensmannen stadfestar at dei jaktar på ein mann, men identiteten er framleis ukjend for politiet.

– Kvinna har heller ikkje kunne identifisert gjerningsmannen, seier Hagen.

Den unge kvinna er teken hand om etter overfallet, og lensmannen stadfestar at det ikkje er snakk om valdtekt.

- Kvinna er ikkje utsett for seksuelt overgrep.

Set inn ekstra ressursar

På grunn av saka sin alvorlege karakter har vi kalla inn ekstra mannskap, og nyttar ekstra ressursar i arbeidet. Mellom anna brukar politiet hund i arbeidet, seier Hagen til Møre.

Politiet vil ikkje gå ut med detaljar omkring hendinga og vil svært gjerne ha tips frå folk som kan sitte inne med relevante opplysningar.

Tips kan ringast inn til politiet på telefon 02800 / 70118700.

- Vi har enno ikkje fått inn avgjerande tips, så det er viktig at dei som kan ha vitneobservasjonar eller tips til oss, kjem med desse så raskt som mogleg, seier lensmann Guttorm Hagen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...