Møre

Møre

Apotek 1 med nytt og moderne lokale

Gler seg til å flytte inn i nyoppussa lokale: F.v. Linda Tømmerstøl, Irene Langvatn Krumsvik, Turid Flote, Reidun Krøvel og Janita Klokk.

Apotek1 har pussa opp og bygd om butikken på Spinneriet. Lokalet har blitt lysare, lettare og meir tilgjengeleg.

Møre
Møre

Publisert:

– Det er blitt veldig lyst og fint her, og vi er glade for dette løftet. No gler vi oss til å jobbe oss inn i nye lokale, og håpar kundane vil synest det er trivelegare å handle i butikken, seier apotekar, Irene Langvatn Krumsvik.

Ho viser veg rundt i apoteket, der tilsette er i full gong med å ekspedere kundar medan handverkarar står på i kulissane. Framleis står det att litt arbeid, men etter planen skal alt vere ferdig og klart til fyrstkommande tysdag. Då får apoteket besøk av butikksjefar frå kjeda, og det vert servert kaffi og kaker til kundane.

Moderne konsept

Apotek1 vert bygd om til eit meir moderne konsept.

– Apotek1-kjeda skal vere lik over heile landet, slik det vert lett for kundane å kjenne seg att. Vi har hatt det same uttrykket sidan 2008, så det var på tide med ei oppgradering, fortel Krumsvik.

Dei fleste hyllene er bytta ut og ommøblert for å opne opp lokalet. Hyller som tidlegare var blå, er no bytta ut med kvite nøytrale hyller. Golvet og taket er skifta ut, veggane er måla kvite og det er montert opp fleire lys i butikken.

– Den største skilnaden for kundane vil nok vere plasseringa av hyllene, og at hudpleieområdet er utvida med fleire ulike produkt. I venteområdet har vi fått på plass veggar, for å gjere området meir diskret, og vi håpar å få på plass fleire stolar til kundane. Elles er både resept- og ekspederingsområda bygd om, med nye kasser og løysingar, seier Krumsvik.

Byrjar med vaksinar

Elles er varesortimentet som før, samt at det er tre resept-luker som tidlegare. I ei eiga avlukke kan dei tilsette ekspedere kundar i fred og ro, utan at andre kan lytte.

– Dette området vert nytta til sensitiv informasjon, og snart skal vi starte med å gje vaksinar i dette området. Det vert spennande, og vi ser fram til kursing ut på våren, seier Krumsvik.

Byggjearbeidet er utført av det svenske firmaet Carona, som har spesialisert seg på å reise rundt å byggje om apotek.

– Det har vore ei hektisk byggjeperiode, men det har gått over forventing. Byggjeleiaren har bygd ut 30 apotek, firmaet var utruleg proffe, med kjekke og dyktige handverkarar. Vi har sjølvsagt merka at dei har vore her, men det har ikkje gått utover arbeidet vårt og kundane.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...