Møre

Møre

GRATIS SAK: Volda kommune

Set i gang hjelpetiltak etter eksplosjonen

Etter eksplosjonen i trafoen set Volda kommune i gang undersøkingar for å avdekke om det er folk som treng hjelp for å kome seg gjennom natta utan straum. Foto: Tore Aarflot

Etter brannen i Bergshagen der mange abonnentar har mist straumen, set Volda kommune i gang hjlpetiltak over for dei som ikkje har alternativ til oppvarming.

Møre
Møre

Publisert:

Sist oppdatert: 17.03.2018 kl 22:52

- Vi har vurdert situasjon og er i gang med å skaffe oss oversikt over situasjonen til dei som har mist straumen. Om straumen vert borte over tid og folk ikkje har alternativ til elektrisk oppvarming, så kan dei få problem. Men også andre kan få utfordringar som kan vere vanskeleg å takle. Difor vil vi tilby opphald på hotell for dei som treng det, seier Rune Sjurgard til Møre. Han seier at dei vil bruke hotella som har ledig kapasitet i Volda, Hornindal og Ørsta.


Les også: Kan gå mange timar får alle får att straumen

Les også: Trafo eksploderte i Bergshagen

Sett i verkt tiltak for kommunale bustadar

Heimesjukepleia er orientert om situasjonen og vil sjekke opp om dete bur personar som er under kommunal omsorg i området. Dei har også sett i verk tiltak for dei kommunale bustadane i området.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...