Møre

Møre

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie ( H) om Bygdepride:

- Eit fantastisk arrangement

Fremst i toget gjekk styret for Bygdepride, Arbeid- og inkluderingsminister Anniken Hauglie (H) og Ingvild Endestad leiar for FRI Foreningen for kjønns- og seksualitetesmangfold. Litt lengre bak kom representantar for kommunestyra i Volda, Ørsta og Hornindal. Rune Sæbønes til venstre i bilde fekk årets pride pris. Foto: Ingvild Runde

- Bygdepride i Volda og Ørsta førte til ei bølje av pridearrangement over heile landet. De må vere stolte av dykk sjølve, sa Anniken Hauglie ( H) om Bygdepride under Bygdepride laurdag.

Møre
Møre

Publisert:

Sist oppdatert: 13.05.2019 kl 10:07

- Det er viktig å markere at alle skal få elske den dei vil. Leve slik vi er skapte, sa Arbeid- og sosialminister Anniken Hauglie ( H) då ho talte til forsamlinga i Propellhallen etter toget.

Klikk her: Sei kva du meiner om Bygdepride i Møre sin gallup

Helle følte seg åleine med legninga si

Helle Brenne Høydal stod fram som homofil i fjor. Ho følte seg aleine med legninga si. No gjer ho ikkje det lenger, mykje takka vere Bygdepride.

Ein av initiativtakarane til Bygdepride, Rune Sæbønes, fekk den første æresprisen som vart delt ut av Bygdepride. Han vart veldig rørt for prisen.

Andree aktuelle artiklar:

Born this way

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...