Møre

Brød frå Bakehuset lagt i feil pose

Publisert:

Norgesgruppen åtvarar mjølkeallergikarar om at nokre brød frå Bakehuset er pakka i feil pose, der mjølkepulver ikkje står deklarert.

Kyrkja heldt stand mot koronaen

Publisert:

Færre fekk med seg gravferder og konsertar i kyrkja i fjor. Men totalt sett besøkte mange kyrkja, rett nok for det meste digitalt.

Melby lovar rask eksamensavklaring

Publisert:

Kunnskapsminister Guri Melby lovar eit snarleg svar på om eksamen blir avlyst for elevar i grunnskulen og vidaregåande skule til våren.

Over 100.000 koronarelaterte dødsfall i Storbritannia

Publisert:

Storbritannia har passert 100.000 koronarelaterte dødsfall. Talet tysdag viser 1.631 nye dødsfall, noko som aukar den totale summen til 100.162.

Palestinar drepen på Vestbreidda

Publisert:

Ein palestinar vart drepen då han prøvde å angripe israelske soldatar på Vestbreidda tysdag, ifølgje det israelske forsvaret.

To dødsfall knytt til utbrot ved Drammen sjukehus

Publisert:

To pasientar er døde i samband med koronautbrotet ved ortopedisk avdeling på Drammen sjukehus, skriv Drammens Tidende.

Massevaksinasjon, mutasjonar og demonstrasjonar: Slik går det med pandeminedkjempinga

Publisert:

Nesten elleve månader etter at spreiinga av koronaviruset vart erklært som ein pandemi, har verda byrja å sjå starten på slutten av den globale helsekrisa.

Sveriges skiskyttarsjef fall i trapp – mistar VM og resten av sesongen

Publisert:

Johannes Lukas, sjef for dei svenske skiskyttarane, må opererast og mister både VM i Pokljuka og resten av denne sesongen.

Bompengar i Innlandet kan bli redusert

Publisert:

Gjennom ei prøveordning som skal vare i eitt og eit halvt år, vil regjeringa redusere bompengane på riksveg 3 og 25 i Innlandet.

Frp vil utvide opningstidene på Vinmonopolet for å avgrense smitte

Publisert:

Framstegspartiet vil utvide opningstidene på Vinmonopolet og gjere det enklare å bestille polvarer på nett. Det vil redusere smittepresset, meiner partiet.

Omsorgsstreik blir trappa opp og rammar 18 verksemder

Publisert:

Streiken i private omsorgsbedrifter blir trappa opp. Konflikten mellom NHO og LO-forbunda Fagforbundet og FO har gått føre seg sidan 19. januar.

Nedgangen heldt fram på Oslo Børs

Publisert:

Hovudindeksen Oslo Børs sokk 0,71 prosent tysdag, og enda på 977,01 poeng ved stengjetid.

Hongkong innførte ny nedstenging

Publisert:

Dagen etter at styresmaktene i Hongkong oppheva nedstenginga i delar av byen, vart det innført ein uannonsert nedstenging av same område, ifølgje lokale medium.

Norsk diplomat blir visegeneralsekretær i Europarådet

Publisert:

Europarådets parlamentarikarforsamling har valt den norske diplomaten Bjørn Berge til den nye visegeneralsekretæren til rådet.

Premier League endrar tolkinga av offsideregelen

Publisert:

I kjølvatnet av Manchester Citys kontroversielle mål heime mot Aston Villa, endrar dei no dommaransvarlege i Premier League tolkinga av offsideregelen.

Kontantstøttebruken nær halvert i Oslo sidan 2015

Publisert:

Bruken av kontantstøtte er nesten halvert sidan 2015, viser nye tal frå Nav. Det er tal som gler byrådsleiar Raymond Johansen (Ap).

Britisk mutasjon kan tvinge Noreg på defensiven

Publisert:

Vi kan bli tvinga bort frå målet om å slå ned den britiske virusmutasjonen til å nøye oss med berre å bremse smittespreiinga, åtvarar styresmaktene.

Melby: – Pandemien er noko drit

Publisert:

Kunnskapsminister Guri Melby (V) støttar heilhjarta barn og unge som er møkk lei heimeskule.

Utdanningsdirektoratet tilrår å avlyse skriftleg eksamen for 10. trinn og vidaregåande

Publisert:

Utdanningsdirektoratet meiner skriftleg eksamen i grunnskulen og vidaregåande skule må avlysast på grunn av koronasituasjonen, melder Framtida.no.

Stefan Johansen klar for QPR

Publisert:

Midtbanespelar Stefan Johansen (30) er klar for Queens Park Rangers. Landslagsspelaren blir leigd ut frå Fulham ut sesongen.

Koronavaksine: Studentar må truleg vente til oktober

Publisert:

Folkehelseinstituttet (FHI) anslår at studentar vil få tilbod om koronavaksine i oktober, dersom dagens vaksinasjonstempo held seg.

Sparebank 1 åtvarar mot svindel-SMS

Publisert:

Sparebank 1 åtvarar mot falske Sms-ar frå svindlarar som gir seg ut for å vere frå banken. Svindlarane prøver å få tak i sensitiv informasjon.

Mutert koronavirus påvist på Smestadhjemmet i Oslo – sju tilfelle funne

Publisert:

Det er funne sju tilfelle av mutert koronavirus på Smestadhjemmet i Oslo, opplyser Oslo kommune. Kommunen trur ein har klart å stoppe vidare spreiing.

Regjeringa avviser flyforbod

Publisert:

Å innføre flyforbod vil ha dramatiske konsekvensar og setje oss i ein vanskelegare beredskapssituasjon, meiner helseminister Bent Høie (H).

Høie om Pfizer: Vi har ingen problem med å betale ekstra

Publisert:

Noreg kan godt betale Pfizer meir dersom vi får meir vaksine enn avtalt, slår helseminister Bent Høie (H) fast.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...